SZÁLLÍTÁS

MPL futárszolgálattal történik

 

 

Webáruházunkban vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. A terméket az MPL futárszolgálat szállítja ki a vásárláskor megadott címre. 

1.     
A megrendelt termékei útját az MPL nyomkövetési oldalán tudja ellenőrizni, amelynek elérhetőségét itt találja:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

2.     Webáruházunk raktárában lévő termékek szállítási ideje 1-2 munkanap, beszállítóink raktárán lévő termékek szállítási ideje átlagosan 3-5 munkanap . A kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, telefonon történő egyeztetéssel.

 

3.     Webáruházunkban több beszállító termékei is megtalálhatók. A termékek jelentős része folyamatosan készleten van raktárunkban vagy beszállítóink raktárában, ám előfordulhat, hogy nincs elegendő mennyiség már raktáron vagy elfogyott a termék. Ezen hiányosságok esetében ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti a Vásárlót a termék beérkezési idejéről, várható kiszállításáról.

 A Vásárló dönthet, hogy megvárja a következő beszállítást;

a hiányzó terméket kihagyja a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el;

a csomagot a hiányzó termék beérkezését követően adjuk fel;

hasonló (helyettesítő) terméket választ; vagy

következmények nélkül lemondja a megrendelést.

4.     A szállítás időpontja beszállítóinktól függ (tudják-e hozni a terméket, amely éppen nincs raktárunkban) illetve szállító partnereinktől függ (tudják-e szállítani a csomagot az előjelzett időpontra), így esetleges csúszás esetén felelősséget nem tudunk vállalni (sem kötbért, sem kártérítést).

 

5.     Amennyiben sürgősen vagy határidőre szeretne megkapni egy-egy terméket, úgy kérjük, érdeklődjenek a webáruházunkban található elérhetőségeink egyikén a termék pontos beérkezési és kiszállítási időpontjáról.

Személyes átvétel:

Személyes átvétel Tenk, Fő út 71. szám alatti raktárunkban lehetséges, a helyszínen készpénzzel fizethet. Minden esetben előre egyeztetett időpontban lehetséges a csomag személyes átvétele. Az egyeztetés történhet telefonon, +36 30/741-7963-as telefonszámon vagy e-mailben: info@kishangya.hu.

Fizetési módok:

Utánvétel:

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ebben az esetben a rendelésének értékét az MPL futárnak készpénzben vagy bankkártyával fizetheti ki.

Ezen szállítási mód díja bruttó: 1690,-

Banki átutalás

A rendelésének ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti, miután rendelését visszaigazoltuk. Ez esetben válassza a banki átutalás lehetőségét.

Ezen szállítási mód díja: bruttó 1350,-

Bankfiók: K&H Bank Zrt
Bankszámla: 
10402111-50526975-57741007

Meghatalmazott: Petneháziné Molnár Tímea E.V.

Személyes átvétel

Ez esetben készpénzzel történő fizetési mód lehetséges a Tenk, Fő út 71. szám alatti raktárunkban. Előre egyeztetett időpontban vehető át személyesen a megrendelése. Az egyeztetés történhet telefonon, +36 30/741-7963-as telefonszámon vagy e-mailben: info@kishangya.hu.

Bankkártyás fizetés

Az MPL futárszolgálat munkatársánál (futár) a csomag kiszállításakor lehetősége van utánvétes csomagjának értékét bankkártyával rendezni.

Bármely további kérdés esetén az info@kishangya.hu e-mail címen vagy a +3630/741-7963-as telefonszámon állunk szíves rendelkezésére.